Vruchtbaarheid

 

Natuurlijk Zwanger Worden

De Bron voeden. 
Dit is de weg om op een natuurlijke manier jezelf te versterken, Dat is heel mooi, wat dat is meteen een goede kans voor een voorspoedige zwangerschap. Goed voor jezelf zorgen is daarbij makkelijker gezegd dan gedaan. Waar ga je op letten en wat is belangrijk? Dat is voor iedereen weer anders. 

De bron voeden en verzorgen en het vullen van je graanschuur, zodat je reserves hebt om de zwangerschap tot een goed einde te volbrengen. Zelf goed in je vel zitten, mentaal, fysiek en emotioneel. Goed en volwaardig voedsel tot je nemen. Goed slapen, jezelf voeden in plaats van uitputten. Voor de een weer makkelijker dan voor de ander. 

In harmonie zijn met jezelf, de energie kunnen laten stromen. Om zo een prachtige gezonde baby op de wereld te zetten die zelf ook sterk is en weer kinderen kan voortbrengen. Vruchtbaar zijn is een teken van gezond zijn. 

Heb je het gevoel dat je daar wel wat informatie en wat hulp bij zou kunnen gebruiken:

Maak een afspraak voor
1e x 75 minuten: € 105,-
Of doe een serie van 5x 60 minuten: € 450,- voor grotere kansen en een goede voorbereiding.

Duo behandeling en informatie over vruchtbaarheid en natuurlijk zwanger worden

Samen met je partner komen is fijn voor de beste uitkomst. Je kunt veel zelf doen, maar naast de individuele behandelingen is het fijn als je partner volledig betrokken is. Misschien is je partner ook wel aan een behandeling toe. In ieder geval samen weten en samen onderzoeken wanneer je het meest vruchtbaar bent is van belang. Het kindje is van jullie samen. Ook plezier in houden en niet komen in het 'moeten'. 
Informatie over hormonen, levensvatbaarheid van de eicellen en zaadcellen, het moment van vruchtbaarheid. Je cyclus in de gaten houden en kijken wat de dingen zijn waar je op kunt letten. Dan wordt het weten een tool. Je leert de werking van je eigen lichaam en die van je partner kennen. Dat is dat ook weer bevorderlijk voor je relatie en je zwangerschap. Per slot doe je het samen voor een prachtige uitkomst. 

Binnenkort cursussen