Voetreflexmassages

Voel je je vermoeid en heb je behoefte aan ontspanning en meer energie in je zwangerschap?

Wil je je beter aarden waardoor je met beide voeten op de grond komt te staan en lekkerder in je vel voelt?

Voetreflexmassages zijn ideaal met diepgaand effect voor wat betreft je gezondheid van jezelf en je baby.  Deze therapie werkt wonderlijk goed voor de aarding en stimuleert de organen, klieren en systemen zodat ze beter gaan werken. Tegelijkertijd heeft dit een sterke ontspannende werking in het hele lichaam, waardoor het lichaam zich op een natuurlijke wijze de tijd krijgt om te herstellen. Het bestaat al eeuwenlang. 

Ziekenhuizen en verloskundigen zien steeds meer het voordeel van het gebruik van voetreflextherapie rondom de geboorte: in de zwangerschap, tijdens de bevalling en in de kraamtijd, doordat het zo’n veilige en doeltreffende methode is. Dat is opmerkelijk.

Bij NewLifeMassages kun je een keer één voetmassage nemen, maar je kunt het ook regelmatig doen. Bijvoorbeeld een maand lang elke week. Het voordeel is dan dat je lichaam steeds een juiste impuls krijgt en je gaandeweg in je zwangerschap ondersteund wordt, waardoor je makkelijker je kind kan dragen en de energie beter stroomt naar alle gebieden waar het nodig is. Bovendien werkt het goed om te aarden, met als gevolg heb je meer energie.

De voetreflexmassages kunnen ook de bevalling bespoedigen. Vrouwen ervaren minder pijn en zijn tevredener over hun bevalling. Bovendien knappen vrouwen die in hun zwangerschap gemasseerd zijn sneller op na de bevalling.

Kosten:
Eerste sessie altijd 75 minuten: € 98,-
Vervolgsessie:

  • 75 minuten € 98,-
  • 60 minuten € 90,- bij afname van 3x

Boek een sessie

Boek hier uw sessie

    Als je een afspraak wilt maken vul dan onderstaande gegevens in