Voetreflexmassages

Voel je je vermoeid en heb je behoefte aan ontspanning en meer energie in je zwangerschap?

Wil je je beter aarden, met beide voeten op de grond staan?

Voetreflexmassages zijn ideaal met diepgaand effect. Je hoeft niet uit de kleren en je hele lichaam wordt gestimuleerd door de reflexpunten. Voetreflextherapie werkt wonderlijk goed. De reflexpunten in de voet corresponderen met alle organen, klieren en systemen in het lichaam. Deze punten werken sterk stimulerend op die organen én hebben een sterke ontspannende werking in het hele lichaam. Daardoor herstelt het lichaam zich op een natuurlijke wijze.

Ziekenhuizen en verloskundigen zien steeds meer het voordeel van het gebruik van voetreflextherapie rondom de geboorte: in de zwangerschap, tijdens de bevalling en in de kraamtijd, doordat het zo’n veilige en doeltreffende methode is. Dat is opmerkelijk.

Bij NewLifeMassages kun je een keer één voetmassage nemen, maar je kunt het ook regelmatig doen. Bijvoorbeeld een maand lang elke week. Het voordeel is dan dat je lichaam steeds een juiste impuls krijgt en je gaandeweg in je zwangerschap ondersteund wordt, waardoor je makkelijk je kind kan dragen en de energie beter stroomt naar alle gebieden waar het nodig is. Bovendien werkt het goed om te aarden, en als je goed geaard bent, heb je meer energie.

De voetreflexmassages kunnen ook de bevalling bespoedigen. Vrouwen ervaren minder pijn en zijn tevredener over hun bevalling. Bovendien knappen vrouwen die in hun zwangerschap gemasseerd zijn sneller op na de bevalling.

Kosten:
Eerste sessie altijd 75 minuten: € 90,-
Daarna:

  • 75 minuten € 90,-
  • 60 minuten € 80,-
  • 45 minuten € 70,-
  • 10x = 9 x betalen
Boek een sessie

Boek hier uw sessie

    Als je een afspraak wilt maken vul dan onderstaande gegevens in