Rouwverwerking

Rouw- en verwerkingsmassages

1) Postpartum Verwerkingsmassages van de bevalling

2) Rouwverwerkingsmassages na Miskraam en Stilgeboorte

 

1) Na de bevalling:

Heb je te maken met verlies rondom het krijgen van een kindje? 
Verlies kan zo overweldigend zijn dat je jezelf niet herkend. Het kan pijnlijk en verwarrend zijn, waardoor het lastig is je ermee te verhouden. 
Lichamelijk kan je dan het gevoel hebben niet makkelijk in je lichaam aanwezig te zijn.

In mijn sessies wordt je uitgenodigd te vertragen, te verdiepen en te verstillen. Massage en aanraking is daarbij van wezenlijk en ondersteunend belang en kan je helpen te luisteren naar wat er in je lichaam leeft en de diepere lagen in jezelf te onderzoeken. Voelen wat er is in het hier en nu. 

Als je na verlies moeite hebt het leven weer in te ademen, nodig ik je uit de tijd te nemen om te voelen wat er is. Daar wil ik je graag bij ondersteunen met liefdevolle zorg en aandacht. Met respect voor wat er is of wat er opkomt. 

Deze sessies zijn er ook voor vrouwen later in hun leven, bijvoorbeeld in de overgang, die hun verhaal
willen vertellen over hun bevalling en willen herbeleven en verwerken van deze ervaringen die niet verwerkt zijn.

 

Na Miskraam en Stilgeboorte:

Bij verlies van je foetus of overlijden van je baby kort na de bevalling kan je sterke lichamelijke ervaring beleven,
alsof je niet in je lichaam aanwezig bent. Lichamelijk voelt het alsof je tegen een muur oploopt en nog een aspect is dat je je onbegrepen voelt en het niet goed kan uitleggen wat er in je leeft. Massage is een taal zonder woorden die verder en dieper gaat dan je met woorden kunt zeggen.

Zachte aanraking helpt je terug te keren in je lichaam, om te verwerken, te herstellen, opnieuw je lichaam te bewonen, maar ook beter bloed op te bouwen en fysiek, mentaal en emotioneel sterker worden. Afscheid nemen, laten gaan wat gaat, rouwen en contact herstellen met je eigen lichaam.

Deze speciale massages kunnen je helpen het verlies te verzachten en zacht terug komen in je lichaam helpt, het leven weer stap voor stap op te pakken. Terug kan keren in je eigen lichaam, zijn met wat er is. 

Uitgebreid consult 75 minuten € 98,-
3x 75 minuten € 270,-

Door de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed.  

Boek een sessie

Boek hier uw sessie

    Als je een afspraak wilt maken vul dan onderstaande gegevens in