Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Doe je mee aan een lezing, meditatie, workshop of ander evenement van NewLifeMassages? Of boek je een sessie persoonlijke begeleiding (massage, voetreflexzonebehandelingen, coaching of anders)? Of bestel je een boek, de Vitaliteitskaarten 1, 2, 3 of 4, een video- of audio opname van een meditatie, lezing of workshop of ander product? Dan gelden deze voorwaarden voor alle overeenkomsten die je met NewLifeMassages hebt. Lees ze goed.

Let op: in de voorwaarden heb ik het over evenement, sessie of product, hiermee worden lezingen, meditaties, workshops (of andere evenementen) respectievelijk sessies persoonlijke begeleiding (massages, voetreflexzonebehandelingen, coaching of anders) respectievelijk video- of audio opnames van meditaties, lezingen of workshops, boeken of andere producten bedoeld.

 Wanneer hebben we een overeenkomst?

Je meldt je aan voor een evenement of sessie bij NewLifeMassages of je geeft een opdracht aan NewLifeMassages of je doet een bestelling van een product bij NewLifeMassages. Dat kun je alleen doen via:

  • het boekingsprogramma of de webwinkel op de website, of
  • per e-mail aan info@corinnesprenger.nl

Zodra een deelnemer zich heeft aangemeld voor een evenement of sessie of een product besteld heeft is hij/zij betalingsplichtig. De deelnemer ontvangt een bevestiging van de aanmelding en/of bestelling en van de betaling.

Wanneer moet je betalen:

Een evenement of product: vooraf via boeking op de website (of per e-mail), voorafgaand aan het evenement of het ontvangen van het product. Een sessie betaal je achteraf na ontvangst van de nota. 
Heb je een pakket besteld van een aantal keer, dan betaal je dat na de eerste sessie. 

Wil je de early bird prijs dan betaal je vóór de daarop gestelde datum, als er een early bird prijs ingesteld is. 

Annulering door deelnemer:

Annuleren van deelname aan een evenement of een sessie dient schriftelijk plaats te vinden door een e- mail te sturen aan: info@corinnesprenger.nl

De datum en het tijdstip van ontvangst van de afmelding bepalen welke kosten moeten worden betaald:

Tot 14 dagen voor aanvang kan deelname aan de lezing, workshop, meditatie of persoonlijke sessie of kan de opdracht kosteloos worden geannuleerd. Zeg je 14 dagen of korter voor aanvang ervan toch onverhoopt af dan betaal je alle kosten. Bij gedeeltelijke deelname of tussentijdse beëindiging door de deelnemer vindt geen restitutie van de kosten plaats.
De sessie kan je gratis, afmelden 48 uur voor de geplande sessie, daarna betaal je de volledige prijs van een sessie. Alleen bij bevalling kan je afmelden, maar verplicht je je tot een postpartumsessie. 
 

Annulering door NewLifeMassages

NewLifeMassages behoudt zich het recht voor om bij onvoldoende aanmeldingen voor haar evenementen het aanbod voor aanvang te annuleren of in gewijzigde vorm aan te bieden. Deelnemers worden hier uiterlijk 2 dagen (workshop) of 1 dag (lezing) voor aanvang van op de hoogte gesteld. De deelnemer kan ervoor kiezen deel te nemen aan de gewijzigde of de volgende workshop, en als dit geen optie is, de eventueel betaalde kosten geheel gerestitueerd te krijgen.
Voor een sessie kan NewLifeMassages zich ten alle tijden afmelden. 

Retourinformatie 

NewLifeMassages doet er alles aan het product onbeschadigd te laten aankomen. Mochten er toch gebreken zijn, dan mailt u dat eerst aan info@corinnesprenger.nl met een foto van het beschadigde product. Na het contact kunt u het beschadigde product weer terug sturen en worden er nieuwe producten opgestuurd. 

Auteursrechten

NewLifeMassage gebruikt brochures, cursusmateriaal, flyers, een website, posts op sociale media en dergelijke. Het auteursrecht daarvan ligt bij NewLifeMassage, behalve als op het werk staat dat het auteursrecht bij iemand anders ligt. Je mag niets overnemen, publiceren of vermenigvuldigen. Alleen als je expliciet schriftelijk toestemming hebt gekregen van NewLifeMassage, dan mag het wel.

Heb je vragen?

Mail dan gerust info@corinnesprenger.nl

bel me op 0626316289 
Kamer van Koophandel 34347656