VLOW® borstweefselbehandeling bij zwangerschap, borstvoeding en kinderwens

De preconceptiefase:
ik wil graag zwanger worden

We beseffen allemaal dat een gezond lichaam de basis vormt voor een gezonde zwangerschap en een gezonde baby. Met een VLOW® borstweefselbehandeling help je je lichaam om gezond zwanger te worden. Want een verbeterde doorbloeding in het borstgebied kan leiden tot een gereinigd borstgebied en een verbeterde hormoonhuishouding. Dat draagt bij aan je vruchtbaarheid en helpt je lichaam om die schone, warme en uitnodigende broedplaats voor je kindje te worden. En niet te vergeten: een behandeling versterkt je vrouwelijke energie en kracht waardoor je je op en top vrouw voelt. Zie dat maar eens te weerstaan.

Wil je VLOW® inzetten als gezondheidsboost in de preconceptiefase? Dan raden we je aan om je behandeling in de periode vóór je ovulatie te boeken. Want als er een bevruchting plaatsvindt, is het fijn als je lichaam zich daarop kan focussen, niet op het afvoeren van afvalstoffen.

Ik ben zwanger

Ook als je zwanger bent is een borstweefselbehandeling een weldaad voor je borsten. Juist omdat ze zo veranderen, kunnen je borsten wel wat extra aandacht en liefde gebruiken. Een VLOW® borstweefselbehandeling is daarnaast de perfecte voorbereiding op het geven van borstvoeding: het optimaliseert de gezondheid van je borsten en geeft je als aanstaande moeder inzicht in hoe je borsten werken. We zien dat vrouwen daardoor zelfverzekerder zijn en minder klachten hebben als ze eenmaal borstvoeding geven. Een fijne start voor moeder en kind.

Ben je net zwanger, dan moet je helaas nog even wachten: een VLOW® borstweefselbehandeling is mogelijk vanaf de 35e week van je zwangerschap.

 

Ik geef borstvoeding

Stuwing, borstontsteking, kloofjes … Je borsten krijgen heel wat te verduren als je je borstvoeding geeft. Verwen ze daarom extra, zodat je comfortabel kan blijven voeden. Een VLOW® borstweefselbehandeling is dan een mooi cadeau aan jezelf. Ook als je andere vragen of problemen rondom borstvoeding hebt, kun je bij een VLOW® therapeut terecht voor advies en voorlichting.

Wat kost een behandeling?

De tarieven voor een VLOW® borstweefselbehandeling per 1 januari 2024 zijn:

       Voor een eerste behandeling, inclusief het doornemen van het intakeformulier bedragen de kosten € 98,-. De duur van het consult is plusminus 75 minuten.

       Vervolgbehandelingen, na een eerste consult kosten € 90,-

 

 

Corinne is zich bewust van het belang om de VLOW® borstweefselbehandelingen voor alle vrouwen toegankelijk te maken; daarbij mag geld nooit een barrière vormen. Als je een klein budget hebt is de prijs van de behandeling bespreekbaar.
Neem hiervoor contact op met Corinne 06-26316289