Kraam en Postpartum Massages

Postpartum en Kraammassages voor net bevallen moeders

Van een baby bevallen is een enorme gebeurtenis. Na de bevalling is het belangrijk dat je je fysieke en geestelijke kracht weer terug krijgt. Na één of twee dagen bevallen, op de geboortedag van je baby, is je energie opgebruikt, je bent leeg. De hormoonspiegel is veranderd, je voelt pijn en stijfheid en vermoeidheid speelt een grote rol. Bovendien heb je ook nog een prachtige baby om meteen voor te zorgen: kortom je bent moeder, gefeliciteerd! Dit is een enorme transformatie voor je.

Kraammassages van New Life Massages zijn een prachtige ondersteuning voor vrouwen die net bevallen zijn. Om deze massagebehandelingen te leren ben ik naar Thailand geweest, omdat ze daar net bevallen vrouwen een hele week lang, 3 uur per dag allerlei behandelingen geven om weer goed op te knappen. In Nederland moet je al snel weer flink zijn en in de meeste gevallen ben je met 3 maanden weer aan het werk. Dat is een heel offer en soms mis je ondersteuning op fysiek, emotioneel en geestelijk gebied. Ik heb mij daar in professioneel gespecialiseerd, omdat ik nog altijd hoor dat vrouwen na een jaar nog niet goed zijn opgeknapt en te kampen hebben met energie tekort. En we als vrouw toch weer aan het werk willen. Hoe doe je dat?

Dan is het zeker de moeite waard om deze Thaise massages en voetreflexmassages te nemen zodat je snel en goed opknapt. Deze speciale massages helpen allereerst om te ontspannen, waardoor alles beter gaat stromen. Vervolgens wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en veroorzaakt de betere afvoer van afvalstoffen ervoor dat je snel en enorm goed herstelt. Kraammassages zorgen ervoor dat je energie weer terug krijgt.

Ook kunnen zich specifieke problemen bij of na de bevalling van je baby voordoen, die moeilijk voor je kunnen zijn. Niet meer kunnen slapen na de bevalling, of er is een traumatische bevalling geweest of de borstvoeding loopt niet goed. Al dit soort problemen zullen na onderzoek door mij over hoe het verlopen is bij jou en een gesprek beter een plek kunnen krijgen vanwege mijn jarenlange professionele ervaring.

Na één massage merk je meteen dat je lichaam sterker aanvoelt en je emoties gestabiliseerd worden.

De massage kan al vier dagen na een natuurlijke bevalling plaatsvinden. En bij een keizersnede als de wond droog is, na vier tot zes weken. Tot wel twee jaar na de bevalling kun je deze massages aanvragen. De rouwmassage levenslang. Het is nooit te laat voor verwerking.

De kraam of postnatale massage zorgt voor:

  • ontspanning van spieren en gewrichten
  • remedie voor pijn, stress en vermoeidheid van de bevalling
  • verbetering van bloedcirculatie
  • betere afvoer van lochia, kraamvloed, vocht uit de baarmoeder
  • vermindering vocht en lager lichaamsgewicht
  • grotere mentale en emotionele veerkracht
  • een geluksgevoel en een gevoel van tevredenheid

Kosten:
75 minuten € 98,-
Pakket van 3x: 70 minuten: € 270,- inclusief Vitaliteitskaart Kraamtijd
Thuis: € 35,- extra (binnen de ring van Amsterdam-Centrum of -Zuid of Amsterdam-Zuidoost). Andere plaats na overleg.

Vergoeding door zorgverzekeraars mogelijk

Boek een sessie

Boek hier uw sessie

    Als je een afspraak wilt maken vul dan onderstaande gegevens in