Massage-Chakra-week juli 2022

De gezellige binnenplaats van Preau met prachtige bloemen, hier is het heerlijk toeven.

Heb je zin in een vakantie die helemaal goed voor jou is?
Waarin je kunt opladen, tot jezelf kunt komen en waar je in contact bent met jouw essentie en jouw levensvreugde?

De vakantie vorig jaar op Preau was een groot succes. Wat mooi is aan zo’n week is dat je elke dag een stapje dieper en verder komt en dichter bij je zelf. Dat je voelt dat je lichaam weer van jou is. En omdat het zo’n fijne locatie is met zulke fijne mensen en heerlijk eten is het gewoon ook heel erg genieten.

Wat gaan we doen

De week is een combinatie van verschillende soorten massage en masseren we de voeten, handen, buik, rug, hoofd, oren en gezicht. We doen meditatie, zang, yoga en dans, luisteren naar de effecten van klank op je lichaam door klankschalen, gong en rituelen met vuur en water. Je leert over reflexzones, energiebanen, manieren van masseren voor jezelf en anderen en hoe je energie kunt opbouwen en vrijmaken door middel van acupressuur en meridianen. In combinatie met massage gaan we op zoek naar de taal van jouw lichaamswijsheid.

Dag programma​

Elke dag staat een andere chakra in het daglicht en wordt de chakraleer op speelse wijze doorgenomen, in combinatie met massage. Chakra’s zijn lichtcentra voor kwaliteiten in je leven, zoals aarding, je wezen, je kracht, je liefde, je communicatievermogen en creativiteit, je intuïtie, je onderscheidingsvermogen en je verbondenheid met het universum. Door te luisteren naar specifieke klanken door zang, mantra’s, gong, klankschalen, openen je chakra’s zich. Hierdoor vitaliseer je jouw natuurlijk immuunsysteem en zorg je voor vermindering van stress wat je algehele gezondheid bevordert.

Preau​

Naast genieten in een positief gerichte en ontspannen vakantiesfeer in de prachtige locatie van Preau en het masseren, kun je ook zwemmen, tekenen en wandelen door de natuur van het prachtige landgoed Preau en verder.

Voor wie is de cursus interessant

Deze vakantie is er voor mensen die meer leiding willen nemen over geestelijke en lichamelijke welzijn en levensvreugde in hun leven. Dit is voor jou wanneer je spiritualiteit wilt ontwikkelen en behoefte hebt aan innerlijke groei en meer zelfliefde.

Wat levert het je op voor je​

Je gaat naar huis met een lichaam dat voelt als dat het weer van jou is en in contact is met je eigen innerlijke wijsheid, zachtheid én kracht. Je hebt geluisterd naar wat je wezenlijk nodig hebt. Door aanraking, klank, verbondenheid met de natuur, ben je veel meer gewaar van je eigen kracht en ga je betere keuzes maken.

We stemmen af op de chakra’s als pad tot inzicht, zelfliefde en zelfrealisatie.

Reacties van cursisten
Andrea van Schouw

Ik heb een waardevolle workshop bij je gehad, ik kwam weer helemaal energiek thuis. Ik voelde mezelf licht en opgewekt. Corinne brengt je weer helemaal in je gevoel. Door haar energie, aandacht en diepgang kan ik weer mijn leven oppakken. Het gemak waarmee ik de dingen kan toepassen in mijn dagelijks leven is heel mooi en verrijkend. Een echte aanrader dus.

Heb je zin om deel te nemen aan deze vakantie week?
Geef je op via de site van Preau en volg deze link: https://www.preau.nl/newlife-massage
Ook voor meer informatie over de plaats waar de cursus plaats vindt.