Zwanger

Massage in de zwangerschap geeft je de gelegenheid uit je hoofd te komen en je te verbinden met jezelf en je baby

  • Zwangerschapsmassage
  • Voetreflexmassage
  • Reiki, Aura-chakrabehandelingen
  • Coaching

Zwangerschap is een bijzondere tijd die je intensief wilt meemaken. Dat lukt niet altijd door de drukte en de dingen om je heen.

Als je zwanger bent zit jouw baby 9 maanden in je buik en in je hart. Alles wat je doet, voelt en ervaart is van diepgaande invloed op de ontwikkeling, gezondheid en intelligentie van de baby. De foetus is een bewust wezen en kan zich het leven in de buik herinneren. Dan wil je alles voor je baby doen. Goed voor jezelf en voor elkaar zorgen, fijne dingen doen, ontspannen, contact maken met je kind, zorgen dus direct voor het welzijn van je kind.

Deze massages zijn een uitgelezen gelegenheid om daar bewust iets voor te doen. Je zorgt voor een welkom die levenslang invloed heeft op je kindje.

Door deze massages kom je meer in je lichaam, waardoor je spanning kunt los laten en meer in je gevoel komt. Je maakt een verbinding met je hart en je gevoel. Bij NewLifeMassages kun je een sluiproute nemen naar deze diepe ontspanning.

Deze massages zijn uitermate geschikt voor zwangeren die overvol zijn, oververmoeid, overweldigd door het leven, diep geraakt zijn, zich kwetsbaar voelen, zichzelf weer terug willen vinden, tijd nodig hebben voor zichzelf en ook die willen genieten van het leven.

Ook mocht je last hebben van je bekken, je rug, kuitkrampen, maagzuur, vocht vasthouden en andere zwangerschapsklachten dan ben je op het juiste adres.

New Life Massages is een van de eersten die met zwangerschapsmassage begon en heeft zich daar helemaal in gespecialiseerd.

Maak van je zwangerschap de mooiste tijd van je leven en kom voor een heerlijke ontspannende massage.

Kosten:
75 minuten € 90,-
Vervolgsessies:

  • 45 minuten € 70,-
  • 60 minuten € 80,-
  • 75 minuten € 90,-
  • 10x = 9 x betalen

Vergoeding door zorgverzekeraars is mogelijk.

Thuis: € 20,- extra

Er wordt gemasseerd op een speciale tafel met een gat erin voor je buik of in een comfortabele zijligging op een massagetafel.