Selfcare en 1e (2) jaar na de bevalling

08okt12:0013:30Selfcare en 1e (2) jaar na de bevallingCursuscentrum van het Geboortecentrum Amsterdam, De Genestetstraat 3-1 hoog, 1054AW Amsterdam12:00 - 13:30

Informatie

Echt even tijd voor jezelf, rust, veerkracht, genieten en opladen.
Helende zelfhulp technieken zoals massage, yoga en acupressuur voor moeilijkheden waar je tegenaan loopt in het eerste jaar na de bevalling en als lastig ervaart. Vaak ontbreekt het je aan tijd en voel je veel stress om alles op tijd klaar te hebben. En ondertussen ben je nog aan het herstellen van de zwangerschap en bevalling. Ervaringen als ‘wat duurt dat lang’ komen langs.

Deze workshop is een uitgelezen gelegenheid om even bij te komen en de broodnodige tijd aan jezelf te besteden en even op te laden. De dingen die je leert kan je ook later thuis goed gebruiken, zodat je in het dagelijks leven daar ten volle profijt van hebt.
We doen:
Yoga – massage – acupressuur – meditatie – aromatherapie,
zodat je weer fris en vitaal thuis aanwezig bent. En je leert technieken die je makkelijk zelf thuis weer kunt herhalen

Tijd: Zondag 8 oktober 2023, 12:00 – 13:30 uur.

Plaats: Cursuscentrum Geboortecentrum Amsterdam,
De Genestetstraat 3-1 hoog, 1054AW Amsterdam
Kosten: € 22,50

Ps. Je doet mee aan het maken van de inhoud van de 4e Vitaliteitskaart voor ‘Het eerste jaar na de bevalling’. Een verzameling oplossingen in de kaart zodat vrouwen na jou daar baat van hebben. De eerste drie Vitaliteitskaarten zijn er al.

ticketsectie

Selfcare en 1e (2) jaar na de bevalling

Prijs €22,50

Hoeveel kaartjes? -1 +

Totale prijs €22,50