Selfcare in het 1e jaar na de bevalling

12mei11:0013:00Selfcare in het 1e jaar na de bevallingNieuwe energie opdoen door zorg voor jezelfCursuscentrum van het Geboortecentrum Amsterdam, De Genestetstraat 3-1 hoog, 1054AW Amsterdam11:00 - 13:00

Informatie

Zelfzorg in het eerste jaar na de bevalling. Deze keer op Moederdag. Leuk cadeau aan jezelf.

Wanneer was jouw laatste ‘Me-time’?
Kom je nog wel aan jezelf toe, terwijl jij de motor van je gezin bent?
Na de bevalling is het echt wel een klus om aan te sterken en op te laden.

Echt even tijd voor jezelf inplannen voor net even die rust, zoeken naar veerkracht. Tijd nemen om de bevalling te verwerken en te kunnen genieten in plaats van bijkomen. En goed opladen is wat je nodig hebt om weer gezond en veerkrachtiger door te kunnen en er voor iedereen te zijn.
Helende zelfhulp technieken zoals massage, yoga en acupressuur voor moeilijkheden waar je tegenaan loopt in het eerste jaar na de bevalling en die je als lastig ervaart. Vaak ontbreekt het je aan tijd en voel je veel stress om alles op tijd klaar te hebben. En ondertussen ben je nog aan het herstellen van de zwangerschap en bevalling. Ervaringen als ‘wat duurt dat lang’ komen langs.

Deze workshop is een uitgelezen gelegenheid om even bij te komen en de broodnodige tijd aan jezelf te besteden en even op te laden. De technieken die je leert kan je ook later thuis goed gebruiken, zodat je in het dagelijks leven daar ten volle profijt van hebt.
We doen:
Yoga – massage – acupressuur – meditatie – aromatherapie,
zodat je weer fris en vitaal thuis aanwezig bent. En je leert essentiële handvatten die je makkelijk zelf weer kunt gebruiken.
Corinne Sprenger is ervaren postpartumkundige en weet wat je nodig hebt.
Ook goed om je voor te bereiden op een nieuwe zwangerschap.

Plan je echte “Me-Time” en geef je op voor de workshop.

Plaats: Cursuscentrum Geboortecentrum Amsterdam,
De Genestetstraat 3-1 hoog, 1054AW Amsterdam
Kosten: € 22,50

Ps. Je werkt mee aan het maken van de inhoud van de 4e Vitaliteitskaart voor ‘Het eerste jaar na de bevalling’. Een verzameling oplossingen in de Vitaliteitskaarten, zodat vrouwen na jou kunnen floreren door jouw bijdrage in het eerste jaar na de bevalling. Net als eerste drie Vitaliteitskaarten, zwangerschap, bevalling en kraamtijd zijn er al. Deze zijn gemaakt door ervaring in wat werkt.

ticketsectie

Selfcare en 1e (2) jaar na de bevalling

Prijs €22,50

Hoeveel kaartjes? -1 +

Totale prijs €22,50