Dit is een herhalend evenement

Masterclass Zwangerschapsmassage, acupressuur en reflexzones voor doula's, verloskundigen en therapeuten

31mrt10:0016:00Masterclass Zwangerschapsmassage, acupressuur en reflexzones voor doula's, verloskundigen en therapeutenWijk 7, Daalwijkdreef 7, 1102RN Amsterdam10:00 - 16:00

Informatie

2 daagse Masterclass 5 fasen in de Zwangerschap
Massage, acupressuur en (voet)reflexzones.
Voor doula’s, verloskundigen en therapeuten.

Het is Corinne haar passie om bij te dragen aan bewust natuurlijke bevallingen. Vrouwen versterken in lichaamsbewustwording zodat ze vol vertrouwen zich veilig voelen om een kind op de wereld te zetten. Daarmee begint ze al voor de conceptie met bewust gezond zwanger worden met een graanschuur vol met energie opgebouwd, zodat er een gezonde baby kan groeien.

Dat er veel te halen valt uit het natuurlijke vind ze heel belangrijk, omdat vrouwen dan het vertrouwen krijgen dat ze zelf kunnen bevallen. Hoe minder klachten in de zwangerschap, hoe beter de bevalling. Daarmee begin je voor de conceptie en vervolg je in de zwangerschap.
De verzameling natuurlijke adviezen en acupressuur in Vitaliteitskaart 1. Zwangerschap,  laat ze zien dat er 5 -fasen zijn volgens de Traditionele Chinese geneeskunde. Door deze te volgen kan je begrijpen in welke fase de vrouw zich bevindt en wat je er natuurlijk aan kunt doen.

Dat leer je in deze tweedaagse.

Leren contact maken en bewust worden van het eigen lichaam als healer en ontvankelijk zijn. Zakken naar het zielenniveau. Wat heeft iemand nodig en wat heb jij nodig? Kan je iemand bij z’n gevoel brengen, kan je iemand laten gewaar-zijn van wat er in hem speelt, is zeker een onderdeel van deze masterclass.

Het lichaam is bijzonder intelligent. Dat komt omdat het deel is van het bewustzijn. Het heeft een uniek zelfsturend, zelfherstellend vermogen. Het is goed en belangrijk te luisteren naar het lichaam, stil te staan en contact mee te maken, als je een bewust natuurlijke bevalling wil stimuleren. Communiceren met het lichaam, weten wat er speelt is van groot belang bij dit gebeuren.

Meer aandacht en contact met het lichaam, geeft meer vertrouwen in de wijsheid en de kracht van het lichaam. Als we ons vertrouwd voelen met ons eigen lichaam en voelen wat er leeft, kunnen we leren het moeiteloos te volgen, in plaats van de buitenwereld te vragen wat er nodig is.
Naast dit lichaamsbewustzijn, kunnen we de energiestroom versterken door massage, acupressuur en reflexzones toe te passen. Met je eigen handen, de werkorganen van het hart.

In deze workshop leer je allereerst de waarde van gevoelscontact met je eigen lichaam. Daarnaast leer je hoe de energiestromen in het lichaam werken volgens de meridianen.   Je leert toe te werken naar een bewuste natuurlijke bevalling door deze i. Daarbij leer je hoe je dit bij een zwangere en barende vrouw kunt toepassen en stimuleren, die bewust, natuurlijk wil bevallen.
Je leert acupressuur, massage en reflexzones toe te passen:

  • in de 40 weken van de zwangerschap
  • wat kun je eenvoudig aan klachten doen in de zwangerschap

We werken volgens de Vitaliteitskaart 1. Zwangerschap

Beleef de magie van het lichaam in de zwangerschap.

Corinne geeft al 15 jaar massages aan zwangeren, vrouwen die willen bevallen en vrouwen die bevallen zijn en zwanger willen worden. Ze is als pionier begonnen toen masseurs nog geen zwangeren durfden aan te raken. Door haar onderzoekende houding combineert ze verschillende natuurlijke geneeswijzen, lichaamsbewustwording, voormoeders en bewustzijn van eigen geboorte in haar behandelingen. Door direct contact met verloskundigen en werken in het Geboortehuis Amsterdam is ze expert geworden in haar geboortewerkveld om gezonde, gelukkige baby's natuurlijk en bewust geboren te laten worden.

Tijd: 10- 16 uur.
Datum: 4 en 11 november 2023
Plaats: Wijk 7
Daalwijkdreef 7
1102RN Amsterdam-Zuidoost

Tijd

(Zondag) 10:00 - 16:00

Plaats

Wijk 7

Daalwijkdreef 7, 1102RN Amsterdam

ticketsectie

Prijs €275,00

Hoeveel kaartjes? -1 +

Totale prijs €275,00