Masterclass Bevallen met Oerkracht voor doula's, verloskundigen en therapeuten

30mrt10:0016:00Masterclass Bevallen met Oerkracht voor doula's, verloskundigen en therapeutenWijk 7, Daalwijkdreef 7, 1102RN Amsterdam10:00 - 16:00

Informatie

Masterclass Acupressuur, massage en reflexzones bij een Bevallingsproces.
Voor therapeuten, doula’s en verloskundigen.

Het lichaam is heel intelligent, dat komt omdat het deel is van het bewustzijn. Het heeft een uniek zelfsturend, zelfherstellend vermogen. Het is goed en belangrijk te luisteren naar het lichaam, stil te staan en contact mee te maken, als je een bewust natuurlijke bevalling wil stimuleren. Communiceren met het lichaam, weten wat er speelt is van groot belang bij dit gebeuren.

Leren contact maken als healer en ontvankelijk zijn. Zakken naar het zielenniveau. Wat heeft iemand nodig en wat heb jij nodig? Kan je iemand bij z’n gevoel brengen, kan je iemand laten gewaar-zijn van wat er in hem speelt?

Meer aandacht en contact met het lichaam, geeft meer vertrouwen in de wijsheid en de kracht van het lichaam. Als we ons vertrouwd voelen met ons eigen lichaam en voelen wat er leeft, kunnen we leren het moeiteloos te volgen, in plaats van de buitenwereld te vragen wat er nodig is.
Naast dit lichaamsbewustzijn, kunnen we de energiestroom versterken door massage, acupressuur en reflexzones toe te passen. Met je eigen handen, de werkorganen van het hart.

In deze workshop leer je allereerst de waarde van gevoelscontact met je eigen lichaam. Daarnaast leer je hoe de energiestromen in het lichaam werken volgens de meridianen.   Je leert een bewuste natuurlijke bevalling te stimuleren. Daarbij leer je hoe je dit bij een zwangere en barende vrouw kunt toepassen en stimuleren, die bewust, natuurlijk wil bevallen.
Je leert acupressuur, massage en reflexzones toe te passen:

  • in de weken voor de 40 weken
  • wat te doen bij een vrouw met gebroken vliezen en geen weeën
  • om de energiestroom bij een zwangere vrouw op gang te brengen die overtijd is
  • en bijvoorbeeld wat te doen als de placenta maar niet komt.

We werken volgens de Vitaliteitskaart 2. Bevalling.

Beleef de magie van het lichaam bij een bevalling.Plaats: Wijk 7
Daalwijkdreef 7
1102RN Amsterdam-Zuidoost

 

Tijd

(Zaterdag) 10:00 - 16:00

Plaats

Wijk 7

Daalwijkdreef 7, 1102RN Amsterdam

ticketsectie

Prijs €145,00

Hoeveel kaartjes? -1 +

Totale prijs €145,00