Dolfijn bevallen

02jun14:0017:00Dolfijn bevallenInspiratie van de Dolfijnen bij bevallenStichting Earthsmiles, Zuiderhavenweg 6, Tiel14:00 - 17:00

Informatie

Special event van New Life Massages met Dr. Saskia Bosman (Bioloog en Bewustzijnstrainer) en Corinne Sprenger (Holistisch Geboorte-masseur)

Wat kunnen dolfijnen voor jou betekenen bij de bevalling?

Dolfijnen zijn buitengewoon intelligente dieren, gevoelig, zelfbewust en leven vanuit liefde en in harmonie met de natuur. Ze inspireren je om op je gevoel te vertrouwen en ze doen je voor dat je kunt vertrouwen op het volgen van je intuïtie in combinatie met kracht en het meegaan met de stroom. En ze werken buitengewoon goed samen en beschermen elkaar.

Door deze lezing, kijken van filmpjes van (bevallingen van) dolfijnen, luisteren naar hun geluiden tune je in op hun energie en versterk je daardoor jezelf in het proces van bevallen.

Saskia Bosman is dolfijnfluisteraar en brengt jou met meditaties in dit veld van liefde en intuïtie. Corinne Sprenger geeft informatie over selfcare bij de bevalling, waardoor deze workshop een unieke combinatie wordt om vol vertrouwen je bevalling aan te gaan.

Tijd: Zondag 2 juni 2024
Plaats: Tiel,
Kosten: € 50,-
2e Kaartje halve prijs.
Bij aanmelden vóór 1 april ‘NewLifeVitaliteitskaart 2) Bevallen’ gratis.

De Workshop is voor Zwangeren, Doula’s, Verloskundigen en andere Geboortewerkers/Belangstellenden.

 

Tijd

(Zondag) 14:00 - 17:00

Plaats

Stichting Earthsmiles

Zuiderhavenweg 6, Tiel