Over Corinne Sprenger

Met hart en ziel én plezier breng ik vrouwen dichterbij zichzelf voor innerlijke rust en ontspanning.

Massage is een krachtige manier om te kunnen ontspannen waardoor je beter je lichaam voelt. Hierdoor voel je wat er speelt, waarna je beter kunt los laten wat niet bij jou hoort. Dat kan onbewust of bewust.

Ik luister, ik voel, ik breng iemand in beweging, ik ben creatief en werk met passie.

Ik heb zicht op vruchtbaarheids- en overgangsprocessen. Mijn missie is om het natuurlijke in ons te ondersteunen en te versterken. Lichaamscontact is daarin een belangrijk gegeven om meer zelfvertrouwen te krijgen, waardoor je zelfliefde ontwikkelt en betere beslissingen voor jezelf neemt. Ontdoen van stress is hierbij belangrijk.

Ik begeleid speciaal zwangeren, vrouwen die willen bevallen, net-bevallen vrouwen en vrouwen die zwanger willen worden. Ook geef ik speciale rouwverwerkingsmassages en massage-therapie voor vrouwen met depressie en burn-out. Ik combineer Thaise massage, acupressuur, triggerpoint-therapie, klassieke massage, voetreflexzone therapie, deep tissue en rebalancing en gebruik daarbij Chinese en Ayurvedische voeding en oosterse technieken. In 2013 ben ik naar Thailand geweest om me te verrijken met speciale behandelingen die ze daaraan kraamvrouwen geven.

Sinds 1985 geef ik massages, coaching en healing, maar geef ook cursussen en workshops in massage en ook in combinatie met beeldend werk. Ik geef voorlichting over gezonde voeding en leefstijl.

In het licht daarvan heb ik de New Life Vitaliteitskaarten ontwikkelt. Boordevol natuurlijke informatie en gedecoreerd met eigen aquarellen.

Als kunstenaar teken, schilder, aquarelleer ik op papier en doek met verf en textiel. Ik laat de beelden door beweging en intuïtie naar buiten komen. Dat wat ik maak is voor mij ook nieuw, maar zegt altijd iets over wat mij innerlijk beweegt. Het is een innerlijke spiegel, die ik zonder oordeel naar buiten laat komen. Ik voel me uitermate gelukkig als ik dat doe. Het brengt me altijd weer dicht bij mezelf en daarmee in balans.

In mijn workshops en cursussen met beeldende kunst inspireer ik jou jezelf te ontmoeten.

Opleidingen met certificaten en diploma’s:

Natuurcoaching bij Instituut voor Empathie

Nascholing Gynaecologie bij Martine Cornelissen (TCM)
Vrouwelijke infertiliteit, Zwangerschap en postpartumklachten

Zwangerschapreflexologie bij Carla Huis in’t Veld
Fertiliteitsreflexologie bij Carla Huis in’t Veld

5-Elementenvoeding (bij zwangerschap en fertiliteit) van Jutta Koehler (TCM) Thaise Massage (ITM)
specialisatie: Thaise Postnatale behandelingen, Zwangerschapsmassage en Babymassage bij ITM Chiang Mai, Thailand Triggerpointcoach bij Triggerpointcoach
Voetreflexzonemassage NESPG
Klassieke Massage NESPG
Sportmassage NESGP
HBO-Natuurgeneeskunde bij Totaalbalans
Reiki I en II
AuraChakra healing bij Daan Akkerman Imaginatie bij Jan Taal
7 jaar Beeldend werken door beweging en intuïtie bij Michiel Dhont HBO- 2e graads docent Tekenen en schilderen bij Ubbo Emmius Groningen Voetreflexzonetherapie bij O’lijf